Láhev: 750 ml
Odrůda: Pecorino
Oblast produkce: Abruzzo, Itálie
Vinifikace:
Odstopkování a následné chlazení rozdrcených hroznů při kontrolované teplotě 10 °C v malé místnosti.
Oddělení volně vytékajícího moštu a následné kontrolované kvašení při teplotě 15 °C. Jablečno-mléčné kvašení se neprovádí a následné zrání na kalech po dobu přibližně šesti měsíců v nerezových tancích.
Senzorické vlastnosti:
Víno má slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky; ve vůni je svěží s citrusovými tóny. Na patře je vyvážené a robustní.
Párování s jídlem:
Vynikající jako aperitiv a dobře se hodí k prvním a druhým chodům na bázi ryb.
Teplota podávání: 8-10 °C
Obsah alkoholu: 13,5 % obj.
| Kód | Kód: 64 |
|---|---|
| Jméno značky: | St. Angelum |
| Kategorie: | Víno |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
