Láhev: 750 ml
Odrůda révy vinné: Montepulciano
Oblast produkce: Region Abruzzo, Itálie
Vinifikace:
Hrozny sklizené ve druhé dekádě října, rozdrcené a odstopkované, fermentované a macerované na slupkách po dobu přibližně deseti dnů při kontrolované teplotě 27 °C. Oddělení volně rostoucího moštu a následné kvašení po dobu šesti až osmi měsíců s batonáží.
Senzorické vlastnosti:
Červené s intenzivními fialovými odstíny a výraznou vinitou ostružiny, švestky a fialkové marmelády s nádechem vanilky v závěru, teplé a obklopující na patře.
Párování s jídlem:
Vynikající k prvním a druhým chodům z masa, uzeninám a sýrům.
Teplota podávání: 18-20 °C
Obsah alkoholu: 14 % obj.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
