Láhev: 750 ml
Odrůda: Původní červené hrozny
Oblast produkce: Region Abruzzo, Itálie
Vinifikace:
Drcení a odstopkování s následným chlazením moštu při teplotě 15 °C po dobu přibližně deseti hodin. Následné oddělení moštu a kvašení při kontrolované teplotě 13 °C v nerezových tancích. Jablečno-mléčná fermentace se neprovádí; zraje v nerezových tancích po dobu čtyř až šesti měsíců.
Senzorické vlastnosti:
Světle třešňově červená barva s vůní mandlí a šípků; harmonická a voňavá chuť.
Párování s jídlem:
Vynikající k prvním a druhým chodům z bílého masa a k rybí polévce.
Teplota podávání: 10–14 °C
Obsah alkoholu: 13,5 % obj.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
